Δικαιώνονται οι προσπάθειες του Θ. Καράογλου για τον αποχαρακτηρισμό της Θεσσαλονίκης ως παραμεθορίου περιοχής

Δικαιώνονται οι προσπάθειες του Θ. Καράογλου για τον αποχαρακτηρισμό της Θεσσαλονίκης ως παραμεθορίου περιοχής


Στην κατεύθυνση αποχαρακτηρισμού της Θεσσαλονίκης ως παραμεθόριου κινείται η Κυβέρνηση μετά τις αλλεπάλληλες προσωπικές παρεμβάσεις επί του συγκεκριμένου θέματος του Βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρου Καράογλου.

«Οι συνεχείς παρεμβάσεις μας προς την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, τόσο μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου με τη μορφή ερωτήσεων, όσο και μιας σειράς προσωπικών παρεμβάσεων, επιτέλους έτυχαν αποδοχής», τόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου.

Η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού έγκειται στο γεγονός, ότι η Κυβέρνηση ανοίγει το θέμα και κινείται προς την αλλαγή αυτού του πλαισίου, το οποίο θα αποτελέσει τονωτική ένεση ως προς την ενίσχυση επενδύσεων. Ο έως τώρα χαρακτηρισμός της Θεσσαλονίκης ως παραμεθορίου περιοχής, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα εισροής κεφαλαίων και ανάπτυξης επενδύσεων και η αλλαγή του θα σημάνει την προσέλκυση κεφαλαίων προς τη χώρα μας, καθώς επίσης και την άρση ενός σημαντικού γραφειοκρατικού εμποδίου σε ό,τι αφορά στις αγοραπωλησίες ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή  μας.